дом Криминале Агресивна дама отнесе 1 000 лв. глоба за нанесен побой над съгражданка

Агресивна дама отнесе 1 000 лв. глоба за нанесен побой над съгражданка

0
ДЯЛ
Pixabay.com

Глоба в размер на 1 000 лв. трябва да плати агресивна жена от Нови пазар за побой над съгражданка. На 2 декември миналата година, М.К.Д. нанесла на Н.А.М. лека телесна повреда – съчетана травма в областта на лицето и долните и горни крайници. Това е постановил Шуменският окръжен съд и отменил изцяло присъдата, на Районния съд в Нови пазар, с което М.К.Д. е била призната за невиновна и оправдана за деянието.
Подсъдимата трябва да внесе още направените разноски от частния тъжител в размер на 518 лв., разноските по делото в размер на 359.40 лв. и държавна такса върху уважения граждански иск в размер на 50 лв.
Така общата сума, която трябва да плати М.Д., достига 1 927.40 лв.
Присъдата е окончателна и не подлежи на обжалване и протестиране пред ВКС-София.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияД-р Йорданка Господинова: Спазвайте при хранене формулата РВК – Разум, Воля, Контрол!
Следваща статия10-дневна карантина за всички, пристигащи у нас от Великобритания и Северна Ирландия

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here