дом Криминале Автомобил горя в Могила, комини – в Марково и Хърсово

Автомобил горя в Могила, комини – в Марково и Хърсово

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

На четири сигнала за произшествия са реагирали дежурните противопожарни екипи в Шуменска област през последните 24 часа, съобщиха от Областната дирекция на МВР.
В 16.32 часа на 15 март в дежурната част на РД ПБЗН-Шумен е получено съобщение, че на ул. „Балкан” в село Могила гори лек автомобил „Фолксваген Пасат”. Пламъците са загасени с 200 л. вода. Пожарът е тръгнал след късо съединение в автомобила, който по данни на собственика бил взет от извършен наскоро ремонт на електрическата инсталация. Унищожени са ел. инсталацията и е обгорял предния капак на „Фолксваген”-а.
По обед на 15 март е приет сигнал за пожар в комин на къща на ул. „Станко Георгиев” в село Марково. Противопожарен екип от РС ПБЗН-Нови пазар установил, че пламъците са тръгнали след висока температура в тялото на комина. Пожарът е без материални загуби.
В 13.23 часа в дежурната част на РС ПБЗН-Каолиново е приет сигнал за пожар в комин на сграда на ул. „Мир” в село Хърсово. Установено е, че пламъците са причинени от оставена без наблюдение печка на твърдо гориво. Коминът бил загасен с помощта на оцет. Материални загуби не са допуснати.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШумен почита Лайош Кошут
Следваща статияСпипаха дама да краде ток на село

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here