дом Общество Авария остави на сухо Шумен и села от общината

Авария остави на сухо Шумен и села от общината

2
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Голяма авария на довеждащия водопровод от язовир „Тича“ остави на сухо Шумен и села от общината. До 24 часа ще бъде спряно водоподаването в Шумен, квартал „Дивдядово“ и селата Дибич, Белокопитово и Панайот Волов. Това съобщиха от ВиК-Шумен.
Спирането и възстановяване на водоподаването ще става поетапно, уточняват от водното дружество.
В момента се работи за отстраняване на аварията.
Снимка: pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЕвропарламентът реши: Спираме да местим стрелките на часовниците през 2021 година
Следваща статияОблаци и вятър от североизток

2 КОМЕНТАРИ

  1. Големи нещастници са тез от веикато защо не предопредиха вчера? За какъв х-й ни е сега да казват нямало да има вода до до вечера

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here