дом Общество Аварийни екипи на ВиК – Шумен ще дежурят и по време на...

Аварийни екипи на ВиК – Шумен ще дежурят и по време на Новогодишните празници

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Аварийни екипи на ВиК – Шумен ще дежурят и по време на Новогодишните празници, а касите на дружеството ще работят до 12.00 часа на 31 декември.
От водното дружество напомнят на своите клиенти, че единният номер 070050054 ще бъде активен и по време на предстоящите официални празници.
Дежурните аварийни екипи на дружеството ще реагират на подадени сигнали включително в новогодишната нощ.
Касите на ВиК – Шумен ще работят с нормално работно време на 30 декември и до 12.00 часа на 31 декември.
04.01.2021 г. е първият работен ден с нормално работно време.
„От името на ръководството на ВиК – Шумен пожелавам на всички наши клиенти и служители и техните семейства и близки преди всичко здраве през 2021 година! Изпращаме една трудна за всички ни година, изпълнена с изпитания и гледаме напред с положителни очаквания и оптимизъм“, каза Жанета Панайотова, управител на ВиК – Шумен. „Готови сме да изпълним целите, които сме си поставили за подобряване на водоснабдяването на област Шумен“, добави Панайотова.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНяма починали с COVID-19 през последните 24 часа в областта
Следваща статияБорисов: Удължаваме мярката 60/40 до септември догодина, въвеждаме помощ 75/0 за затворените бизнеси

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here