дом Криминале Яли, пили и се сбили… с полицаи

Яли, пили и се сбили… с полицаи

0
ДЯЛ

Двама са задържани след сбиване в заведение на бул.“Славянски“ в Шумен.
Сигналът бил получен в 04.50 часа в дежурната част на РУ- Шумен. На място бил пратен полицейски екип. Изяснено било, че двама мъже във видимо нетрезво състояние ударили клиент в заведението. Били предупредени от охранителите да спрат да се саморазправят, но те насочили агресията си към тях и към други клиенти. Отправили заплахи са саморазправа. Пред униформените продължили да се дължат арогантно. Отказали да предоставят документи за самоличност и отправили обидни думи към тях. Направили опит да напуснат мястото на проверката. При задържането си са оказали съпротива.
За срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен са задържани местните К.А./34г./ и В.А./29г./. Съставени са им актове по ЗМВР за това, че съзнателно пречат на полицейски орган да изпълни задължението си по служба и по Указа за борба с дребното хулиганство. На К.А. е съставен акт по ЗБЛД за това, че отказал да представи документ за самоличност на полицейски служител.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНа пътя: Задържаха двама без книжки за едно денонощие
Следваща статияНад 6 000 домакинства от областта получиха дърва за огрев от СИДП

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here