дом Криминале С коли под прикритие ще ловят джигитите на пътя

С коли под прикритие ще ловят джигитите на пътя

0
ДЯЛ

Коли без обозначителни знаци ще ловят нарушителите на пътя.
Това съобщи началникът на КАТ „Пътна полиция“ Бойко Рановски пред БНТ.
„Има практика в други държави, където по основни пътни артерии основно магистралите се движат полицейски автомобили – необозначени, които заснемат точно такива агресивни водачи. И след това на база на тези записи, които са направени от полицейски служител, спрямо всеки от тези водачи се взима отношение. Това, за съжаление, в България към момента не работи“, призна той.
По думите му месеците юни, юли и август са най-рисковите за катастрофи.
„За последните три години през летните месеци са загинали по 200 души. 180 000 фиша за превишена скорост са издадени от началото на годината. Почти 4 300 автомобила са с прекратена регистрация, заради неправоспособни водачи“, каза още Рановски.
Заради летния сезон е засилено полицейското присъствие по магистралите и първокласните пътища.
На снимката: Предупредителните знаци за камери на пътя вече са в историята
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТипично по нашенски: Чакаме да застудее, тогава купуваме „топлото“
Следваща статияРодители от Вехтово: Искаме си детската градина!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here