дом Спорт Шумен е домакин на републикански турнир по спортни танци

Шумен е домакин на републикански турнир по спортни танци

0
ДЯЛ

XIX-ят открит републикански турнир по спортни танци за Купа „Шумен“ ще се проведе на 5 октомври, събота, в зала „Арена Шумен“. Организатори на събитието са Община Шумен, Българската федерация по спортни танци, Общинският младежки дом и клубът по спортни танци „Фея-данс“. Това съобщиха от пресцентъра на кметството.
Турнирът се провежда под патронажа на кмета на община Шумен.
Състезателите са разпределени в шест възрастови групи и по класове. Записванията на некартотекираните участници са от 10.00 часа. Началото на турнира е в 11.30 часа, като първи ще тацуват некартотекираните двойки и момичета. След тях, в 13.30 часа на сцената ще излязат групите и формациите по латино танци.
Традиционно най-интересна се очертава да бъде четвъртата част, която включва състезанието за Купа „Шумен“. Регистрацията за участие в надпреварата е от 16.00 часа, а началото на състезанието е в 18.30 часа. Награждаването на победителите е в 20.00 часа.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНа кафе и бяло сладко в Шумен в Световния ден на туризма
Следваща статияОткриха VII Международен фестивал „Есенни шуменски вечери“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here