дом Общество Шуменско заведение отказало да обслужи група пенсионери, не правели оборот

Шуменско заведение отказало да обслужи група пенсионери, не правели оборот

4
ДЯЛ

Вълна от възмущение и десетки гневни коментари предизвика публикация в шуменска Фейсбук група.
В него Елисавета Александрова описва как група пенсионери са били унизени и дискриминирани от работещи в заведение в областния град.
Преди известно време група пенсионерки от пенсионерски клуб в Добруджански квартал отиват в заведение „Джоя” да изядат по една рибена чорба и пържена рибка, и остават много доволни. Решават да повторят същото днес, на 11-ти октомври. Отговорничката на клуба предварително се срещнала със служител на заведението и се уговарят, че групата ще отиде днес да хапне рибена чорба и пържена рибка.
Изненадват се изключително лошо, когато на входа на заведението ги посрещат служители и им обясняват, че понеже не правят оборот, т.е. изяждат по една чорба за по 2 лв., няма да ги обслужат.
„Тези хора са били подготвени като за празник, облекли са се празнично и били в добро настроение, а се почувствали унизени и омерзени от отношението на заведението… Това е пълен абсурд и срам за обществото ни!“, пише още Елисавета Александрова.
Снимка: Скрийншот, Фейсбук
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСъс 120 млн.евро ще финансират общини за wi fi точки на обществени места
Следваща статия17-годишният Беркант пребил Кязим заради …огромната енергия, няма намесено момиче

4 КОМЕНТАРИ

  1. съд,съд, съд, съд, съд, съд, съд, съд, съд, съд, съд, съд, съд, съд, съд, съд, съд, съд, сабъди се бе съд… прокуратура и т.н. утре Вие ще сте на тяхне мястно ако не Вие то Вашите учители Вашите приятели Вашите познати, Вашите съграждани, няма да сте Вие да Вие имате пари да оставите 100 лева на човек но ще Ви бъдели на Вас добре като видите нещастните възрастни хора стоя
    и отвън като помиари заради Вас не заради заведението ами заради Вас прокурори съдии и прочие уж интелектуални и морални личности аз съм юрист и не бих стоял ако бях на Вашия пост драги ни поспаланковци размърдайте се да не станете дебели, че дебелите нали знаете кой ги яде … ако не занете прочетете библията или послушайте българина Дънов. p.s. Пламен Пламенов Петров от град Шумен

    • Ужас!? Какви образовани юристи(Пламен Пламенов Петров) произвеждат родните ни университети?

  2. Най-пробитото заведение в града! Дори се учудвам, че на някого му е било приятно там в даден момент, било то е по-вързрастни дами..

  3. Много негативни коментари съм чувала за това заведение, учудвам се, че изобщо ходи някой там. А най-голямата глупост е да си поръчаш пица от вкъщи и да искат първо да я платиш после да ти я доставя, къде е цялата логика на доставката тогава?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here