дом Спорт Шуменски състезатели ще участват в младежкия фестивал „Олимпийски надежди“

Шуменски състезатели ще участват в младежкия фестивал „Олимпийски надежди“

0
ДЯЛ

Млади спортисти от клубовете по баскетбол, футбол и лека атлетика ще представят Шумен в XII издание на младежкия летен фестивал „Олимпийски надежди“, който ще се проведе на 10 и 11 юни в курортния комплекс „Албена“. Това съобщиха от пресцентъра на Общината.
В надпреварата ще вземат участие талантливите баскетболисти на БК „Шумен“, юношите от ФК „Шумен-2007“ и младите лекоатлети от СКЛА „Шумен“.
Фестивалът се провежда под мотото „Да открием новите олимпийски надежди на България“ и включва седем вида спорт – минифутбол, баскетбол 3х3, плажен волейбол, лека атлетика, борба, плуване и тенис на маса. Спортното събитие се провежда под патронажа на Стефка Костадинова, председател на Българския олимпийски комитет.
Участието на шуменските състезатели в тазгодишното издание на младежкия фестивал се осъществява с подкрепата на Община Шумен.
Снимка: pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВалежите продължават и днес
Следваща статияТихомир пое на плаване към мечтите си (снимки, видео)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here