дом Спорт Шуменски боец на Spartacus Fighting Championship 6

Шуменски боец на Spartacus Fighting Championship 6

0
ДЯЛ

Шуменският боец Нури Хабилов ще вземе участие на едно от най-големите ММА събития в България. Той ще се бие в категория до 70 кг, а неговият противник ще бъде от Албания . Престижното състезание се завръща на българската сцена на 13 януари за своето шесто издание, в което ще се представят над 15 двубоя с едни от най-добрите бойци в стил ММА и К1.
Spartacus Fighting Championship 6” ще изкара на ринга бойци от Холандия, Гърция, Германия, Чечня, Англия, Румъния и България, които ще премерят сили в 15 ожесточени битки.
Събитието ще бъде съпътствано от грандиозно мултимедиино шоу, както и фолклорни музикални и танцови изяви, които ще оставят трайна следа в сърцата на зрителите.
Очакват бойци и рефери от най-големите организации в MMA спорта в света, Bellator и UFC.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСмядово търси 10 доброволци за общинско формирование
Следваща статияЗа 24 часа: Огнеборци гасиха комини, контейнери и сухи треви

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here