дом Спорт Шуменските бойци се завърнаха с 5 златни и 1 сребърен медал от...

Шуменските бойци се завърнаха с 5 златни и 1 сребърен медал от Сърбия

0
ДЯЛ
Снимка:СК "Шуменска крепост"

10 победи от 11 изиграни срещи, спечелени 5 златни и 1 сребърен медали. Това е резултатът от участието на шуменските бойци в Балканското първенство в Сърбия, съобщиха от СК „Шуменска крепост“.
Никола Николов при мъжете до 81 кг. в стил лоу кик спечели първо място преодолявайки двама съперника. Той получи купа за най-добър боец в този стил и категория.
Злато завоюва при мъжете до 71 кг. в стил лоу кик Димитър Стоянов. С титлата в тегло до 67 кг. в стил лоу кик при мъжете се завръща и Виктор Иванов, който бе най-убедителният шампион в турнира. Той получи купа за най-добър боец в този стил и категория.
Поредно успешно представяне и на Георги Атанасов при юношите старша възраст в категория до 67 кг. в стил лоу кик. Той получи купа за най-добър боец в този стил и категория. Пълният дебютант на международна сцена в отбора Мариян Петков не остави шансове за опонентите си при юношите младша възраст в категория до 81 кг. в стил лоу кик. Той победи на полуфинала сърбин, а в спора за златото боец от Молдова трябваше да признае превъзходството на младия българин.
Полина Галинова спечели сребърен медал в категория до 60 кг. при жените. Заедно с шуменските бойци в Ягодина, Сърбия беше и техният треньор Галин Методиев. „Доволен съм от своите възпитаници, които демонстрираха отлична дисциплина, спазвайки указанията по време на битките, от тяхната активност в ринга, старание и желание за успех“, заяви Методиев. В международния кикбокс турнир „Balkan best fighters“ взеха участие 374 състезатели от България, Сърбия, Северна Македония, Косово, Черна гора, Молдова и Босна и Херцеговина.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЧасти от Шумен без вода днес
Следваща статияПроф. Ангелов: Нощните заведения, училищата и детските градини трябва да останат затворени

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here