дом Общество Шуменска фирма набира шофьори, дава 4 500 евро заплата

Шуменска фирма набира шофьори, дава 4 500 евро заплата

1
ДЯЛ

Шуменска фирма набира международни шофьори в Пазарджик. Заплатата, която се предлага, е между 3 500 и 4 500 евро, което прави почти между 7 и 9 хиляди лева месечно. Дестинациите са в Централна Европа – Германия, Франция, Испания, Италия, Белгия, Австрия, пише в.“Марица“. От кандидатите се изисква да имат свидетелство за управление кат. С+Е и опит в оформяне на документи за международен транспорт (CMR), както и карта за дигитален тахограф.
Месечното възнаграждение се формира по бонусна система на база пропътувани километри. Не липсва и т. нар клас – шофьорите ще получават допълнително по 30 евро месечно за всяка година стаж зад волана. Справка в сайтовете, предлагащи работа, показва,че това не е единствената фирма, която търси тираджии. В момента над 15 фирми от София и Пловдив набират международни шофьори от пазара на труда в Пазарджик. Недостигът на кадри съвсем естествено води и до атрактивни възнаграждения, за да могат да се привлекат мераклии. Заплати от порядъка на 3500 – 4500 евро ясно показват,че кризата в бранша се задълбочава, въпреки, че доста пазарджиклии се препитават с този занаят.
Мнозина от шофьорите признават, че това е трудна професия, която практикуват най-вече заради високите заплати. Животът на колела не е лесен. И докато превозвачите се оплакват, че е трудно да се намерят добри кадри, шофьорите се оглеждат за добри оферти. Такива са правилата на пазара.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияХристо Мутафчиев се заема с проблемите на театъра, идва в Шумен
Следваща статияИзпреварвате неправилно? Отнемат ви 10 точки от талона

1 коментар

  1. Този който е писал статията каква заплата получава ?Само един полуграмотен,слабоумиен българин може да пише такива неща .На Турската граница опашката е 28 километра .Аман от разбирачи.Къде е телефона на фирмата .Кой е отворения разбирач който написа статията .Фирмата ми извършва международен транспорт от 1989 г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here