дом Общество Шуменец разтопи „желязната лейди” – Саня с изпълнението си в X-Factor...

Шуменец разтопи „желязната лейди” – Саня с изпълнението си в X-Factor (видео)

3
ДЯЛ

21-годишният Павлин Трендафилов грабна сърцата на публиката в шоуто за таланти Х-Factor по Нова телевизия. Изключителното изпълнение на талантливия ни съгражданин несъмнено впечатли единствената дама в журито – Саня, на която Павлин посвети песента Hero на Enrique Iglesias. С четири „да” той ще продължи своето участие в X-Factor.
Павлин Трендафилов е родом от село Ветрино, учи журналистика в ШУ „Епископ Константин Преславски”, по-известен на „парти поколението” е с изявите си като DJ PAV, а след снощното му брилянтно изпълнение Павлин показа, че може и да пее.
„Хора!!! Благодаря Ви за всички позитивизми, за пожеланията, харесванията, споделянията и съпреживяната емоция! За мен е удоволствие, че харесахте изпълнението ми! Желая на всички Ви мечтаейки да постигате успехи!”, написа преди броени минути шуменската гордост, а ние му стискаме палци, за да стигне до голямата сцена.

Снимка: X-Factor, Нова телевизия
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБившият директор на „Напоителни системи“ Юлиян Вълчев отново отива на съд
Следваща статияПродават на търг училище и детски градини в община Хитрино

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here