дом Общество Шофирайте внимателно! Акция „Скорост“ започва от днес

Шофирайте внимателно! Акция „Скорост“ започва от днес

0
ДЯЛ

От днес до края на седмицата на територията на ОДМВР- Шумен и цялата страна започна операция на Пътна полиция за контрол на скоростта. Акцията е инициирана от Европейската мрежа на службите на Пътна полиция (TISPOL) и освен у нас, засилени проверки ще се извършват във всички страни, членки на Европейски съюз.Нарушаването на скоростта е един от най-сериозните проблеми и причини за пътнотранспортните произшествия. За пореден път отправяме апел към водачите да шофират разумни и със съобразена скорост, да бъдат толерантни на пътя.

По време на операцията ще има засилен контрол на скоростните режими на движение на автомобили, свързан с превишение на разрешената максимална скорост на движение. По време на проверките ще се обръща внимание на водачите на моторни превозни средства с рисково поведение. Основната цел на акцията е намаляване на пътния травматизъм, пътно-транспортните произшествия и създаване на предпоставки за такива, причина за които е несъобразената или превишена скорост на движение.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПесни и танци – онлайн: Ученици в конферентна връзка със свои връстници
Следваща статияТекущи промени в бюджета ще разгледа Общинският съвет на предстоящата сесия

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here