дом Криминале Чужденец подкара „Ауди“ без номера из Шумен, пътни полицаи спряха устрема му

Чужденец подкара „Ауди“ без номера из Шумен, пътни полицаи спряха устрема му

0
ДЯЛ

На 27 октомври около 16.45 часа на бул.“Ришки проход“ в гр. Шумен полицейски екип спрял за проверка водач на лек автомобил Ауди Кю 7, който бил без поставени табели. Зад волана бил И.Р./43г./ чужд гражданин. Не представил документи за регистрация на автомобила, който бил негова собственост. След справка било изяснено, че не е регистриран по
надлежния ред. За престъпление по чл. 345 ал. 2 от НК е образувано бързо производство.

Около 17.30 часа на 27 октомври в село Друмево за проверка на ул.“Маршал Толбухин бил спрян водач на мотопед „Пиаджо“ без номера. К.Н./20г./ от Шумен не представил документи за регистрация на превозното средство. За престъпление по чл. 345ал. 2от НК е започнато бързо производство.

В 09.58 часа на 28 октомври на ул.“Марица“ в Шумен при рутинна проверка бил установен водач зад волана на бракуван лек автомобил БМВ 318 И със силистренска регистрация. Й.Х./ 27г./ от село Поляна, обл. Ямбол не представил необходимите документи. Изяснено било, че автомобилът, собственост на Б.М./57г./ от село Искра, обл. Силистра бил с прекратена регистрация след като бил бракувал. За престъпление по ч. 345 ал. 2 от НК е започнато досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАпаши разбиха два автомобила и задигнаха лични документи и Айпад
Следваща статияШуменец „отрови“ дрегера, спипаха го с 2,33 промила алкохол

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here