дом Общество Четвъртокласничка получи поощрителна награда в конкурс за рисунка „Аз и детското полицейско...

Четвъртокласничка получи поощрителна награда в конкурс за рисунка „Аз и детското полицейско управление“

0
ДЯЛ

Четвъртокласничката Даяна Миленова получи поощрителна награда в Националната изложба-конкурс „Аз и детското полицейско управление”.
Обученията в детските полицейски управления в областта продължават. Темите, по които ще работят малчуганите и ще усвояват знания и умения са оказване на долекарска помощ, лична защита, здраве, етика, право и как да оцеляват в природата. Една от любимите теми в СУ” Панайот Волов” в град Каспичан е безопасността на движението по пътищата. Очаква се следващата седмица, когато темата ще бъде разисквана отново да бъдат припомнени основни правила за безопасно пресичане. Темата е актуална дни след като възпитаничка на училището се върна от София с призова награда. Четвъртокласничката Даяна Миленова получи поощрителна награда в Националната изложба-конкурс „Аз и детското полицейско управление”. Рисунката на Даяна за участие в конкурса в София беше една от избраните от преподаватели в ШУ „Епископ Константин. Преславски”. Комисия от специалисти отличи най-добрите тематично, а останалите рисунки бяха предадени за изложба по пътна безопасност.
„Радвам се, че успяхме да запалим интереса на децата към полицейската тематика, и с личен пример да направим така, че да бъдат по-близо до полицията, обясни младши полицейски инспектор Красимир Миланов, който работи с децата в Каспичан. Тематичните занимания в училището се провеждат всяка сряда.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРейханя от Хитрино: Родителите ни загинаха на място, сега аз съм майка и баща на сестричката ми (видео)
Следваща статияЩе спасяват „Топлофикация Шумен“ със SMS „Искаме евтино парно“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here