дом Общество Черен петък в Шумен: Стотици щурмуваха магазините (снимки)

Черен петък в Шумен: Стотици щурмуваха магазините (снимки)

1
ДЯЛ

Опашки от клиенти се извиха в големите вериги магазини в областния град за намаленията в Черния петък, видя репортер на 24shumen.com.

Най-много мераклии за евтини покупки имаше в магазините за техника. Хората масово купуваха телевизори и бяла техника. Във веригите за обзавеждане също се стекоха стотици хора. Един от клиентите сподели пред наш репортер, че специално за деня е взел отпуск. „Чудесна възможност да си вземеш желаното на достъпна цена”, обясни Антон Симеонов.

Друг купувач изрази недоволство от т.н. Черен петък. „Ходил съм в чужбина, където в днешния ден веригите предлагат намаления от 50 до 70%, а тук са едва 10-20%”, обоснова се недоволният клиент.

Където и да изберете да пазарувате обаче, шофирайте внимателно, тъй като и трафикът в града е доста натоварен в днешния ден.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОсъдиха безработна, укрила данъци в големи размери
Следваща статияКоледен концерт – спектакъл „Ако си дал“ подготвят във Велики Преслав

1 коментар

  1. Чух, че в СВА-тата на дадено място слагали стоки „на промоция“ на дадена цена, която била същата, каквато е и на нормалното място на стоката в магазина.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here