дом Общество Цветанов: Законопроектът за великите стари столици вече се пише

Цветанов: Законопроектът за великите стари столици вече се пише

0
ДЯЛ

„Законопроектът за великите стари столици от Първото и Второто българско царство ще спомогне Плиска, Велики Преслав и Велико Търново да намерят подобаващо място в европейската културна програма. Смятам, че това ще даде възможност за целеви средства, които да получат тези райони -тези велики стари столици”, заяви в петък
зам.-председателят на ПП ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан Цветанов. Той бе на посещение във Велико Търново.
По думите му, в момента се уточнявали текстовете на Закона за старите български столици и че ГЕРБ ще търси съдействието от другите парламентарни групи, за да може законопроектът да бъде внесен.
Той добави още, че чрез законопроектът цели също и подобряване на профила на туристите, които идват в страната ни.
„Страната ни се свързваше само с море и планина. В не малко от случаите се говори за туризъм с един по-нисък сегмент. Ние искаме да повишим това ниво с популяризирането на Плиска, Велики Преслав и Велико Търново. Аз съм убеден, че и останалите колеги народни представители също ще се присъединят към тази инициатива”, каза още Цветан Цветанов.
Снимка: Фейсбук
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНастъпва магията на есенното равноденствие, тази нощ желанията се сбъдват
Следваща статияПразникът на плодородието в Кюлевча започва в 11.00 часа, не го пропускайте

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here