дом Спорт Футболистите на „Космос“ (Браничево) започнаха с победа контролите си

Футболистите на „Космос“ (Браничево) започнаха с победа контролите си

0
ДЯЛ
Снимка: Салим Салих

„Космос“ (Браничево) постигна убедителна победа с 8:2 над „Устрем“ (Пет могили) в контролна среща. На полувремето младите футболисти от лудогорското село водеха в резултата с 4:1.
Новосформираният отбор на „Космос“ е от млади футболисти набор 2002-2003 г. от селата Браничево и Загориче. Своя опит на по-младите футболисти предават и няколко от по-старите състезатели, играли в други населени места през годините.
Село Браничево разполага с един от най-хубавите футболни стадиони в област Шумен, реализиран с европроект от община Каолиново преди години. Въпреки това обаче, няколко години тимът така и не взе участие в Регионалното футболно първенство в Шумен. Благодарение на ентусиазма на Билял Шабан (Чечи) вече е сформиран млад и енергичен отбор, който усилено се подготвя за новото първенство в Северна „А“ Регионална група „Шумен“.
Два пъти седмично под ръководството на Билял Шабан се провеждат тренировки в които вземат участие 18-20 младежи от Браничево и Загориче.
Изразителната победа над „Устрем“ (Пет могили) дава кураж на младите футболисти за бъдещи успехи.
Салим Салих
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщо 1 740 дози ваксини са поставени за 7 дни в областта
Следваща статияCOVID-19: 1 891 случая, 61 за област Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here