дом Общество Ученичката Милвана Караиванова с най-добро мото от конкурс на РЗИ

Ученичката Милвана Караиванова с най-добро мото от конкурс на РЗИ

0
ДЯЛ

Определиха призьорите в конкурса, свързан с 1 Декември – Световен ден за борба с ХИВ/СПИН, организатор на който бяха Регионална здравна инспекция (РЗИ) – Шумен съвместно с Общинския здравен център (ОЗЦ) и Български младежки червен кръст (БМЧК) в областния град. Надпреварата бе за изготвяне на мото за целогодишната информационна кампания през 2018 г. с акцент върху превенцията, образованието и информираността за ХИВ/СПИН на територията на област Шумен.
За участие в конкурса бяха поканени всички ученици от 8 до 12 клас от община Шумен.
Журито, в състав от представители на трите организации, класира призьорите в две основни групи – за мото (от получените 23 предложения) и за рисунка (5 предложения).
Мотото, което е класирано на първо място и ще се използва за целогодишната информационна кампания за ХИВ/СПИН през 2018 г. на територията на област Шумен е: „ПАЗИ СЕ ДНЕС, ЗА ДА СЕ УСМИХВАШ УТРЕ!“ на Милвана Караиванова, ученичка в IXб клас на СУ „Йоан Екзарх Български“.
На второ място е Айлин Фикрет, ученичка в Xб клас на СУ „Йоан Екзарх Български“ с предложението – „Обичай безумно, живей разумно!“, а на трето място е класирана Есра Фикриева от IX г клас на СУ „Йоан Екзарх Български“ с „Обичай красиво, обичай страстно, но…безопасно!“.
Стимулиращата награда е за Георги Гюров от X б клас на СУ „Йоан Екзарх Български“ с мото: „Вие можете да се предпазите от невидима заплаха жив, използвайки умело презерватив!“.
В категорията „Рисунки“ поради малкият брой предложения, журито определи две награди. Отличилият се призьор е Александър Димитров от XIаклас на СУ „Йоан Екзарх Български“, а стимулиращата награда е за Биляна Георгиева, ученичка в VIIIб клас на СУ „Сава Доброплодни“.
Победителите в конкурса ще бъдат поканени в кампанията за отбелязване на 14.02.2018 г. – Ден на влюбените, като част от Национална АНТИСПИН кампания за получаване на наградите.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРайони без ток и със смущения в електрозахранването през следващите 48 часа
Следваща статияПредлагат щедро възнаграждение за откраднати кучета

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here