дом Криминале Украински тираджия прегази мъж на пункт Лесово, укри се в Шумен

Украински тираджия прегази мъж на пункт Лесово, укри се в Шумен

0
ДЯЛ
Снимката е илюстративна

Задържан е шофьорът, прегазил 62-годишен мъж на пътя, близо до ГКПП – Лесово
Наложена му е мярка за неотклонение „задържане за 72 часа“, работата по разследването продължава под ръководството на Окръжна прокуратура – Ямбол.
В резултата на предприетите незабавни действия от служители на ОДМВР-Ямбол и със съдействието на колегите им от ОДМВР-Шумен, бе установен и задържан водачът, прегазил 62-годишен мъж на пътя и избягал от местопроизшествието. Сигналът за инцидента постъпи в ОДМВР – Ямбол на 19 ноември, около 4:15 часа. На мястото бе извършен оглед от дежурна оперативна група и образувано досъдебно производство. Веднага бяха сформирани екипи за проверка на събраните данни, в рамките на предприетите действия бе установен товарният автомобил, участник в инцидента – „Мерцедес Атрос” с прекачено ремарке. След навременно подадена информация, вчера, около 7:30 часа, със съдействието на служители от ОДМВР – Шумен, превозното средство бе локализирано на територията на област Шумен и задържан шофьорът – 46–годишен украински гражданин. На мъжа е повдигнато обвинение за извършено престъпление по чл. 343, ал.3, буква “б”, вр. чл.343, ал. 1, буква „в”, вр. чл. 342, ал. 1 от НК и с прокурорско постановление му е наложена 72-часова мярка „задържане под стража”.
Процесуално-следствените действия продължават под ръководството на Окръжна прокуратура – Ямбол.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТежката катастрофа по пътя Шумен – Силистра взе три жертви (снимки)
Следваща статияСлед адския сблъсък: 3 загинали, 4 ранени, трима от които са в тежко състояние

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here