дом Криминале Удар между две коли на булевард „Ришки проход“

Удар между две коли на булевард „Ришки проход“

0
ДЯЛ

Два леки автомобила са се ударили на бул. „Ришки прохад“ в Шумен. Пътничка от едната кола е откарана за преглед в областната болница. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Сигналът е получен в 11.10 часа. Птп на бул. Ришки проход и ул. „Съединение“. Водач на лек автомобил „Рено“ с търговищка регистрация преминава на червен сигнал на светофарна уредба и удря странично водач на лек автомобил „Ауди“ с шуменска регистрация. Водачите на двата автомобила са правоспособни. Тествани са за алкохол. Пробите са им отрицателни. В МБАЛ-Шумен за преглед е откарана пътничка от „Ауди“-то. Установено е, че няма наранявания и травми.
Движението се регулира от екип на пътна полиция.
От МВР призовават водачите да шофират с повишено внимание в участъка.
Автомобилите ще се изтеглят до минути от пътното платно.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПроблем с машината в смядовското село Янково, там гласуват с хартиени бюлетини
Следваща статияМъж шамароса зам.-председател на изборна секция в Капитан Петко

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here