дом Култура Търси се директор за шуменската Симфониета

Търси се директор за шуменската Симфониета

0
ДЯЛ

Обявен е конкурс за директор на Симфониета – Шумен, съобщиха от Министерството на културата.
Изискванията към кандидатите са да имат образователно-квалификационна степен „Магистър” в областта „Изкуства”, професионално направление „Музикално изкуство”, компютърни умения, управленска компетентност, която да включва способност за формиране на цели и пътища за тяхното постигане и очаквани резултати. Кандидатите трябва да познават и прилагат Българското законодателство в областта на културата, както и организационна компетентност и способност за планиране и организиране на дейността на Симфониета – Шумен.
Необходимият професионален опит в областта на културата е минимум 3 години.
Срокът за заемане на длъжността е 4 години, а документи за участие в конкурса могат да се подават до 18 септември включително.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУсилията се възнаграждават: Професор от университета плаща първата такса на 5-ма студенти с най-висок успех
Следваща статия70-годишен иманяр влиза в съдебна зала, грози го затвор до 6 години и глоба до 15 000 лева

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here