дом Общество Турнир „Yu-Gi-Oh“ ще събере любители на картите в Шумен

Турнир „Yu-Gi-Oh“ ще събере любители на картите в Шумен

0
ДЯЛ

Турнир „Yu-Gi-Oh“ ще събере всички фенове на играта с емблематичните карти. Той ще се проведе на 16 септември от 10 часа в Читалище „Напредък“. Всички желаещи могат да се запишат на страницата във фейсбук – Yu-Gi-Oh Шумен City, а таксата за участие е 10 лева. Не е задължително участниците да играят с оригинални карти.
Наградата за победителите на първо и второ място е Booster pack по техен избор.
Deck-овете трябва да са от 40 до 60 карти. Картите, които са забранени в турнира са: Obelisk The Tormentor
Slifer The sky dragon
The Winged dragon of Ra
Orichalcos Dueteros
Orichalcos Tritos
Orichalcos Kyutora
Orichalcos Shunorus
Devine Serpent
Exodia the forbidden one(5-те части)
Orichalcos Giant
Deck-овете на всички участници ще бъдат прегледани за нередности. Участник, хванат в измама ще бъде директно дисквалифициран от турнира, съобщават организаторите.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПрофилактиките в енергото продължават, вижте къде спират тока пред следващите 48 часа
Следваща статияСпасяват училищата в Янково и Риш с общински средства

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here