дом Криминале Триножката в действие: „Късметлия“ се сдоби с фиш за 400 лева

Триножката в действие: „Късметлия“ се сдоби с фиш за 400 лева

0
ДЯЛ

Осем са точките за контрол по време на 24-часовата операция за скоростните режими, която се провежда на територията на ОДМВР- Шумен. До момента са установени 116 нарушения. Един от нарушителите е водач на лек автомобил Фолксваген, който преминал през мобилна камера с 90 км/ час при разрешени 50. Електронният му фиш ще бъде на стойност 400 лева.
В рамките на операция ТИСПОЛ е засилен контролът на скоростните режими на територията на страната. Създадена е организация за непрестанна работа с технически средства за контрол на скоростен режим, като днес, 18 април от 6 часа сутринта до 6 часа сутринта на 19 април се провежда 24-часов контрол на скоростните режими.
Основната цел на 24-часовия контрол на скоростта е да намалее броят на пътните произшествия. От началото на годината до момента на територията на ОДМВР- Шумен са настъпили 189 пътно –транспортни произшествия. Тежките пътни инциденти са 25, в които са пострадали 26 участници, загинали са двама.
Контролът на скоростта се осъществява както на участъците с концентрация на произшествия, така и в районите около училища, детски градини и участъци, които позволяват управление на моторни превозни средства с висока скорост.
От началото на годината са издадени 7490 електронни фиша след нарушение на скоростта на стойност 772 550 лева. Издадени са и 8 ел. фиша на стойност 3750 лева на водачи, които са управлявали моторни превозни средства без застраховка. За заснети нарушения на скоростта в населени места с превишение на скоростта над 50 км/ час са съставени 13 акта, като за нарушенията се предвижда и лишавана от правоуправление за определен срок.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКомисията по култура предлага промени в статута за наградата на името на Иван Пейчев
Следваща статияКметът Любомир Христов награди отличниците в конкурса за есе „България в Европа или европеец ли съм

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here