дом Политика Тошко Йорданов: Никаква коалиция с ГЕРБ, ДПС и БСП – токсични са!

Тошко Йорданов: Никаква коалиция с ГЕРБ, ДПС и БСП – токсични са!

0
ДЯЛ

„ГЕРБ и ДПС са ужасно токсични за нас, БСП – също, ние коалиция с тях няма да правим, нека да минат изборите и спрямо резултата на изборите ще постъпим правилно, има хиляди варианти и всякакви възможности“.
Това заяви заместник-председателят на „Има такъв народ“ и кандидат за депутат Тошко Йорданов в предаването „Денят с Веселин Дремджиев“.
„Няма дума, която да опише истинската гадост на живота, видян не от студиото, а в реалността. Който и град да хванете има една или две фирми, които печелят всички обществени поръчки. Фирми, които работят с кмета, независимо на коя от трите основни партии“, коментира още зам.-председателят на ИТН Тошко Йорданов.
„Ако преди нямаше и 5 човека, с които да се видиш сега се видях в Кирково с пълно читалище, които си изплакаха болката. Ежедневният им живот зависи от това. ГЕРБ и ДПС работят в абсолютна симбиоза“, допълни той.
Относно Владислав Горанов, той коментира: „Къде е НАП, губят му се едни 700 000 лв. на Горанов като доходи? Има нов шеф на приходната агенция, да го проверят, да проверят тази сделка. Това е един човек, който беше доскоро във властта и за когото Васил Божков твърди, че му е дал 60 млн. лв. кеш чрез саковете на Шехерезада /бел. ред. Севдалина Арнаудова-пиарка на Борисов/“, каза още Йорданов.
Той даде да се разбере, че ако след изборите на 11 юли ИТН съставят кабинет, то някои от настоящите министри могат да попаднат в него. „Част от министрите вършат много добра работа, особено с показването на престъпленията“, посочи той, акцентирайки на работата на министрите на икономиката и финансите. „Справят се прекрасно“, даде оценката си той. Според него служебният кабинет вече е задал моделът, по който трябва да се работи и занапред. „Ненормалното беше 11 години мафията да владее държавата. Запъват се сега, но след два месеца ще видим какво ще правят“, заяви заместникът на Трифонов по адрес на ръководители в държавната администрация, които отказват да си тръгнат.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБезплатни автобуси за Черешова задушница в Нови пазар
Следваща статия„Танцувалня“ триумфира на фестивал в Хасково

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here