дом Общество “Топъл обяд” за 500 души осигурява Община Нови пазар

“Топъл обяд” за 500 души осигурява Община Нови пазар

0
ДЯЛ

500 лица на територията на Нови пазар се възползват от услугата “Топъл обяд”, стана ясно днес по време на пресконференция в общината. Основна цел на проекта е да бъде осигурена безплатна храна на хора, които са изпаднали в неблагоприятно социално положение. Проектът “Осигуряване на топъл обяд в Община Нови пазар“ започна на 1 юни 2016 година и ще продължи до 31 декември 2019 година. Реализацията му е част от целенасочената социална политика, която Община Нови пазар развива в подкрепа на хората, живеещи в материално лишение и в риск от социална изолация. Целевите групи са 50 лица до 31 юли и 500 лица от 1 август, които са подбрани по списъци, предоставени от Дирекция „Социално подпомагане“ – Нови пазар.
Считано от 1 август т.г., дейностите по приготвяне на храната се извършват в сградата на фирмата –доставчик на храна „Кей Енд Ви” ООД от Сливен. Към днешна дата се предоставя храна на 500 лица във всички населени места в общината.
Приемът на заявления за ползване на трапезарията е постоянен и при наличие на голям брой чакащи ще се предприемат действия от страна на общинска администрация за увеличаване на капацитета на получаващите “топъл обяд”.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияMagical Answers to Best Way to Clean up Mac Revealed
Следваща статияСапьори „обезвредиха“ куфар с празни кутийки

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here