дом Култура С празник бе закрита XI Детска работилница за изкуство

С празник бе закрита XI Детска работилница за изкуство

0
ДЯЛ

С представяне на спектакъла „Ако бях голям” по едноименната книжка на Ева Яниковска, с празнична музикална програма на децата от лятната занималня към библиотеката с ръководител Галина Кънева, с много детски усмивки и вкусна торта изпратихме още едно ползотворно, но и забавно лято в библиотеката, съобщиха от РБ „Стилиян Чилингиров“.
Част от празничната програма бе и представянето на фотоизложба с творби на участниците в лятното фотоателие и на изложба под закачливия наслов „Кокошка с брошка”, представяща колажи от модни скици на децата от фешънателието на лятната работилница. Участниците и гостите на празника се включиха и в традиционния благотворителен базар с изделия от летните приложни ателиета, а със събраните средства ще бъде закупена детска литература.
Празникът ознаменува края на Единадесетата детска работилница за изкуство, в рамките на която децата на Шумен твориха и се забавляваха в клубовете „Да си говорим за пари” и „Общество на добрите хора” с ръководител Пламена Стоянова и в клуб „Роден край” с ръководители Маня Микова, Боряна Стефанова и Маргарита Друмева.
Част от детското библиотечно лято бяха още ателието „Декупаж” с ръководители Елена Петрова и Пламена Стоянова; „Фотоателие” с ръководител Биляна Васкова; „Фешънателие”, ръководено от Биляна Васкова и Милена Керековска, театралното ателие „Ако бях голям” под ръководството на Стилиян Стоянов.
Малчуганите изпратиха своето библиотечно лято, обогатени и с нови приятелства и с много откривателства за вълшебния свят на книгите и изкуството.
Снимки: Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщинският съвет в Никола Козлево отхвърли инвестиция за 2,5 млн. лева
Следваща статияНаесен с песен, но без учители: Над 50 са вакантните места в региона

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here