дом Общество Съветник от БСП се закани да съди Общината заради непочистените улици

Съветник от БСП се закани да съди Общината заради непочистените улици

0
ДЯЛ

Лидерът на БСП в Шумен Веселин Пенчев стана участник в пътнотранспортно произшествие тази сутрин. Той посочи и причината – непочистените и заледени улици в града. ПТП-то е станало в района на улица „Добри Войников”. По думите на Пенчев и двата катастрофирали автомобила са се движили с около 4-5км/ч, но ледената покривка е възпрепятствала спирането, вследствие на което, са се ударили. Веселин Пенчев заяви, че ще потърси отговори от кмета Любомир Христов и възнамерява да съди Общината.
Ето какво написа общинският съветник в социалната мрежа:
„Всяка година слушаме как снега изненадва почистващите фирми и отговорните институции. През 2016-та попитах Кмета на община Шумен какви санкции ще има за фирмите, които не почистиха улиците. Отговора беше – САНКЦИИ НЯМА ДА ИМА, ВСИЧКО Е НОРМАЛНО (ВЪПРЕКИ ЧЕ ЕДНА КОЛА НЕ УСПЯ ДА СПРЕ И БЛЪСНА ДЕТЕ НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА ПРЕД УЧИЛИЩЕ). Тази година освен, че ще питам, мисля и съда общината за непочистените улици, тъй като станах участник в ПТП, поради „перфектно изчистените улици“ – до лед. Улицата е Добри Войников и по нея ежедневно минават пожарните автомобили. И двамата водачи се движехме с около 4-5км/ч. и не успяхме да спрем. Резултата е видим. Да видим кой ще понесе отговорността!“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПредават на съд мъжа, причинил смъртта на двама в тежка катастрофа край Развигорово
Следваща статияЕх, Мария… Мистериозно послание размечта шуменки

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here