дом Общество Съветник: Има ли Генерален план за изграждане инфраструктурата на кв. „Б. Българанов”?

Съветник: Има ли Генерален план за изграждане инфраструктурата на кв. „Б. Българанов”?

0
ДЯЛ

За подобряване на инфраструктурата в кв. „Боян Българанов“ продължава да работи общинският съветник от ДПС Метин Джамбазов.
В питане той отправя въпроси към Общинска администрация: Какво предвижда Община Шумен като строителство и благоустройствени дейности в района на квартала през бюджетната 2020 година и до края на настоящия мандат, с оглед поетапното решаване на проблемите в квартала, считате ли за целесъобразно приемането на Генерален план за изграждане инфраструктурата на квартала, в който да се включат всички дейности – изграждане на улици, зелени площи, межбублокови пространства, пътища към тях и паркинги.
„През 2020 година, поетапно при наличие на средства ще бъдат преасфалтирани улици в кв. „Боян Българанов”, които са с приложена регулация. Към настоящия момент са изготвени проекти за ремонти на няколко улици. Предвидено е изпълнение на строително-монтажни работи, строителен и авторски надзор на ул. „Ген.Радецки” и благоустрояване, проектиране и изпълнение на зони за отдих и развлечение, междублокови пространства, зелени площи. Ще бъде изготвен проект за цялостно благоустрояване на кв. „ Б.Българанов”, който след съгласуване и одобряване се планира за поетапно реализиране”, е записано в отговора на кмета на Шумен Любомир Христов.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНови двама заразени с коронавирус в Шумен
Следваща статияАйсун Ибрямова се закле като общински съветник

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here