дом Криминале Огнеборци премахнаха опасна ламарина, гасиха и горящи треви

Огнеборци премахнаха опасна ламарина, гасиха и горящи треви

0
ДЯЛ

На 31 юли в РДПБЗН Шумен е получен сигнал, че в жилищен блок на ул. Генерал Драгомиров в град Шумен има опасна ламарина на покрив. На място е изпратен екип на РСПБЗН Шумен, който е обозначил мястото със сигнална лента.
През изминалото денонощие огнеборци са се отзовали и на сигнали за горящи треви в землището на град Каспичан. На място е изпратен екип на РСПБЗН Нови пазар и доброволно формирование при община Каспичан. След намесата им пожарът е локализиран и потушен. За гасенето му са използвани 1500 литра вода.
Стърнище е било потушено и на на ул. Милан Борисов в град Върбица.
В Пристое горящи отпадъци са дигнали на крак екипи на РСПБЗН Каолиново. След намесата им пожарът е локализиран и потушен. За гасенето му са използвани 4000 литра вода.

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПобойникът от Никола Козлево се размина с парична глоба
Следваща статияПолицаи спипаха мъж с незаконни цигари

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here