дом Общество Сурва, сурва за здраве и сполучлива Нова година в Областна администрация

Сурва, сурва за здраве и сполучлива Нова година в Областна администрация

0
ДЯЛ

Малките сурвакари от детска градина „Братя Грим” пожелаха здраве и спорна Нова година на областния управител проф. Стефан Желев и служителите на Областна администрация в Шумен. Коледарски песни и наричания изпълниха сградата на институцията.

„Сурва сурва година, весела година, да е мирна и приятна и доста сполучлива”, пожелаха сурвакарите на проф. Стефан Желев и неговия екип.

Той им благодари за чудесните песни и пожелания, за труда, който са положили през годината и пожела на децата, техните учители и родители здрава и щастлива Нова година.

Специално за малчуганите в сграда на Областната администрация пристигна и самият Дядо Коледа заедно с три джуджета и една малка Снежанка. В ролята на добрия белобрад старец влезе зам. областният управител Петко Шаренков.

Както повелява традицията Дядо Коледа и малките му помощници раздадоха на децата подаръци и лакомства.

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлед спешно искане: Осветяват пешеходни пътеки за 30 000 лева
Следваща статияСалманово без вода през зимата, искат отчет от ВиК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here