дом Общество Ст. комисар Расим: Благодаря на служителите на МВР за всеки миг, в...

Ст. комисар Расим: Благодаря на служителите на МВР за всеки миг, в който бяха по-силни от злото!

0
ДЯЛ

Директорът на ОД на МВР – Шумен старши комисар Ялчън Расим поздравява служителите на МВР, работещи на територията на област Шумен и им благодари за неуморния труд и за всеки миг, в който са били по-силни, по-находчиви и по-решителни от злото.
„Въпреки напрежението и високото темпо, винаги сте съумявали да бъдете отзивчиви, концентрирани, заради което са и постигнатите успехи на ОДМВР- Шумен в борбата с престъпността и безупречното опазване на обществения ред.
В навечерието на нашия празник пожелавам здраве, благополучие на вас и вашите семейства и още много поводи за професионално самочувствие.
Нека семействата и близките ви проявяват съпричастност и разбиране и ви подкрепят, както досега!“, се казва още в поздравителното обръщение.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОткриха паметна плоча на Желю Желев във Веселиново, искат и улица с неговото име
Следваща статияJust How To Well

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here