дом Общество Страхотна новина! Ники от Шумен претърпя успешно туморната операция

Страхотна новина! Ники от Шумен претърпя успешно туморната операция

0
ДЯЛ

17-годишният Николай Иванов претърпя поредната успешна операция в Турция. Интервенцията е била с продължителност 12 часа, но за щастие всичко е наред и докторите успешно са премахнали туморното образование.
„Операцията е била много сложна, но за щастие всичко е наред“, съобщи за 24shumen.com лелята на Ники, Камелия Митева.
Тя допълни още, че той се чувства добре, туморът е отстранен. Там където е била засегната костта е изрязана и е изградена наново, като е взета кост от челото на Ники. Вемана е и кожа от корема и крака му, за да се изгради засегнатия участък. Направени са му и всички необходими процедури.
„ В момента състоянието му е сравнително добро. От клиниката са казали, че след такава операция, момчето се чувства и изглежда много добре“, добави още лелята.
Лечението на Ники ще продължи с химеотерапии, но вече без коварното туморно образование.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСофийски градски съд ще гледа дело за обезщетение на пострадал от жп катастрофата в Хитрино
Следваща статияНа „черния пазар”: Търгуват с извинителни бележки онлайн, лекари съветват да не се „изкушаваме”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here