дом Общество Стотици дариха средства за иконостаса на православния храм „Свети Пантелеймон“

Стотици дариха средства за иконостаса на православния храм „Свети Пантелеймон“

0
ДЯЛ
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Сумата, която се събра в рамките на благотворителната инициатива за изработване на иконостас на новостроящия се храм „Свети Пантелеймон“ в Каспичан, е 29 650 лева.
Това отчете църковното настоятелство по време на благотворителната вечер, която се проведе в петък, в механа „Канцлера“ в града.
Предвидено е иконостасът да бъде с дължина 13 м и височина близо 5 м.Цялата необходима сума за изработването му е 80 000 лв.

Специален гост на вечерта бе народният певец Илия Луков.
От църковното настоятелство благодариха на всички жители на град Каспичан и съставните населени места на общината, градовете Шумен, Варна, Нови пазар, Каолиново, Никола Козлево, Венец и Добрич, които откупиха куверти за благотворителната вечер-над 170.
Благодарят и на всички граждани и фирми, превели своите дарения по банковата сметка на настоятелството.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДамите от футболния отбор Олимпия очакват подкрепата на всички шуменци в неделя, на градския стадион
Следваща статияСкандалджията, причинил тежка телесна повреда на сина си, остава зад решетки

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here