дом Общество Старши комисар Расим предаде символично 6 нови автомобила на районните управления (снимки,...

Старши комисар Расим предаде символично 6 нови автомобила на районните управления (снимки, обновена)

1
ДЯЛ




Директорът на ОДМВР- Шумен старши комисар Ялчън Расим предаде символично получените нови шест автомобила на районните управления и на сектор „Пътна полиция“- Шумен
Ключовете на 6 нови автомобила за изпълнение на патрулни дейности от ОДМВР – Шумен връчи днес в Шумен директорът на областната дирекция ст. комисар Ялчън Расим. Патрулните коли на практика са и първото ново попълнение в автопарка на дирекцията от 2008 година, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.
Новите автомобили са оборудвани с техника, която ще обезпечи работата на полицаите по осъществяване на пътен контрол. Предназначени са за „Пътна полиция“ и за районните управления в областта. Оборудвани са с всички необходими технически средства, включително със система за постоянно видеозаснемане на пътния контрол и таблети. В колите има мобилни печатни устройства. Те ще служат за издаването документи на място за установените от тях нарушения, както и за разпечатване на невръчени електронни фишове и наказателни постановления.
Колите са оборудвани с три видеокамери, които ще заснемат всичко, случващо се до и в автомобила от излизането му на наряд до прибирането му. По време на проверките ще се прави и аудиозапис. Двата записа – видео и аудио, ще се съхранят и ще могат да служат като доказателство както за отношението на полицаите при проверки, така и за доказване на нарушение от страна на нарушители.
Три от автомобилите са за сектор „Пътна полиция” в Шумен, останалите три са предназначени за РУ- Каолиново, РУ- Нови пазар и РУ- Велики Преслав.
Директорът на ОДМВР- Шумен призова водачите на моторни превозни средства да спазват Закона за движение по пътищата и да бъдат толерантни на пътя, призова пешеходците да не пресичат на нерегламентирани места, а към пътните полицаи отправи апел да дават личен пример за безопасно шофиране, както и да бъдат безкомпромисни към нарушителите.
24shumen.com

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТежки дебати текат на заседанието на разпоредителния орган в Шумен за цената на водата
Следваща статияКъсо съединение във фуражомелка подпали дом, изгоряха покрив и тонове люцерна

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here