дом Общество Стартира акция за събиране на излезли от употреба автомобилни гуми

Стартира акция за събиране на излезли от употреба автомобилни гуми

0
ДЯЛ

Кампания по събиране на излезли от употреба автомобилни гуми стартира в Шумен на 7 юни и ще продължи до 14 юни, всеки ден от 9.00 до 16.30 часа, включително събота и неделя. Ще се събират гуми с диаметър до 22.5 цола. Собствениците на автомобили и шофьорите могат да ги предават на определения за целта терен – между Колодрума и задния вход на градския стадион „Панайот Волов“ в Шумен.
Община Шумен има сключен договор с организация по оползотворяване на излезлите от употреба гуми, която има ангажимента за транспортирането на отпадъците от терена, на който ще бъдат събрани.
Снимка: Pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТалантливият Викторио Ангелов с първи самостоятелен проект на сцена в Хелзинки
Следваща статияСимфониета Шумен представя: Италианка и българка на една сцена

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here