дом Култура Среща с изкуството на млада художничка в читалище „Напредък“

Среща с изкуството на млада художничка в читалище „Напредък“

0
ДЯЛ

Поредната си изложба ще открие днес от 17.30 ч. в Народно читалище „Напредък 1869“ в Шумен младата художничка Калина Стефанова, съобщиха от културната институция.
Калина е завършила „Педагогика на изобразителното изкуство“ в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“ през 2012 година. По-късно защитава магистърска теза „Визуални изкуства“.
В момента преподава изобразително изкуство в Средно училище „Петър Берон“ в с. Хитрино.
Казва, че обича да рисува природата, изкушена от нейните багри и многообразие.
Последното й увлечение – фотографията. А най-любимите кадри, слънцето когато с фотообектива го улови как гали земята с много нежност.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГоривата продължават да поскъпват
Следваща статияДвама с актове, подпалили сухи треви, един е глобен за горене на гуми

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here