дом Криминале Спипаха рекордьор с 33 наказателни постановления на стойност над 10 100 лева

Спипаха рекордьор с 33 наказателни постановления на стойност над 10 100 лева

0
ДЯЛ

Бързо производство е започнато срещу 48-годишен жител на Царев Брод. Това съобщи инспектор Веселин Георгиев на кратък брифинг в полицията в Шумен. След извършване на проверка на 29 март, служители на РУ-Нови пазар спират лек автомобил „Ауди” А4 със шуменска регистрация. При проверката станало ясно, че шофьорът управлява без книжка. Мъжът е с 33 наказателни постановления. „През 2008 има издадено свидетелство за управление, което в момента е иззето, след като са му били отнети всичките 39 контролни точки.”, добави още инспектор Веселин Георгиев. Сред нарушенията на 48-годишния Бахтияр Исуф са шофиране след употреба на алкохол, превишена скорост, неправилно паркиране и каране без книжка.
Наказателните постановления са на стойност 10 160 лева, като нито едно от тях не е платено. Има наложени и две глоби с фиш на стойност 30 лева, които също не са платени. Според инспектора шофьорите нарушават Закона за движение, като карат без книжки и след употреба на алкохол най-вече по малките населени места и затова усилията на Пътна полиция ще са насочени към завишен контрол в селата.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлед обиск в частен дом: Закопчаха 28-годишен шуменец с наркотици и везна
Следваща статияВсички полицейски служби на крак за максимална сигурност на хората за Великден

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here