дом Криминале Спипаха крадците на луканката, каймата и уискито от фургон във Върбица

Спипаха крадците на луканката, каймата и уискито от фургон във Върбица

0
ДЯЛ

Извършителите на кражба на хранителни продукти от фургон на общинския пазар във Върбица са установени. Посегателството е станало за времето от 16 часа на 29 ноември до 10 часа на 30 –ти от фургон на ул.“Септемврийско въстание“ в града.
Взломен бил прозорец и след проникване във фургона е отнета сумата от 110 лева, 10 кг. кайма за скара, 3 кг. суджук, 3 бутилки ракия и една с уиски, шест туби кетчуп и майонеза. В хода на образуваното досъдебно производство за извършената кражба извършителите са установени. Местните жители А.А./ 22г./ и 15-годишният негов приятел са разпитани.
Изяснено било, че А.А. е автор и на друга кражба от Върбица. Тя е описана в бюлетина на 4 декември. За времето от 15 часа на 1 декември до 14 часа на 2-ри взломил стъкло на предна дясна врата на лек автомобил Ауди „А4“ с шуменска регистрация, проникнал в купето и извършил кражба на радиокасетофон. Работата по документирането на двете престъпления продължава.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбраха възрастна жена на улицата, неизвестен задигна 660 лева от аптека
Следваща статияЗа 1 ден: 3-ма „помагачи на полицията“ подариха на ало бандити общо 5 775 лв. и златни накити

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here