дом Криминале Спипаха двама пияни зад волана, изтрезняват в ареста

Спипаха двама пияни зад волана, изтрезняват в ареста

0
ДЯЛ

Двама са установени да шофират след употреба на алкохол в неделния ден.
Около 23.00 часа снощи за проверка на бул. „Славянски“ в Шумен бил спрян водач на лек автомобил Опел „Астра“ с шуменска регистрация. Зад волана на автомобила бил П.П./43г./. Шуменецът е тестван с дрегер за шофиране след употреба на алкохол. Отчетени са 1,70 промила в издишания въздух. Водачът е дал кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. За извършено престъпление по чл. 343 „Б“ от НК е образувано досъдебно производство.

В ранния неделен следобед по време на извършена проверка на водач на лек автомобил Ситроен „Ксара“ с шуменска регистрация в село Звегор станало ясно, че М.А.управлява с 1,72 промила в издишания въздух. Той бил спрян за проверка на ул.“Младост“. Местният жител не е дал кръвна проба за анализ. З
И двамата водачи са задържани за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен за извършено престъпление по чл. 343 „Б“ от НК.
Образувани са и досъдебни производства.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПожарникари спасиха коте паднало в шахта
Следваща статияКрадец обра апартамент, отмъкна лаптоп и телевизор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here