дом Прогноза за времето Слънчево през деня, дъжд, гръмотевици и градушки вечерта

Слънчево през деня, дъжд, гръмотевици и градушки вечерта

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

През следващите 24 часа през страната ще преминава студен атмосферен фронт.
В Шуменска и още 13 области в Североизточна и Югозападна България отново е обявен жълт код, но не за жеги, а за интензивни валежи, придружени с гръмотевични бури днес вечерта и през нощта срещу четвъртък. Ще има и условия за градушки.
По-голяма вероятност за локални интензивни извалявания и градушки има в Рило-Родопската област. Максималните температури ще са предимно между 29 и 34 градуса. За Шумен – 32.
Над Черноморието през деня ще бъде слънчево и горещо. През нощта срещу четвъртък ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми. Максималните температури ще са между 27 и 30 градуса.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПлажът, част 6: Как се правят пари от „зърната на Памела“
Следваща статияНаселени места и райони с прекъсване на електроенергията

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here