дом Прогноза за времето Слънчева и топла неделя

Слънчева и топла неделя

0
ДЯЛ
24shumen.com

Неделният ден ще е слънчев и горещ. Вятърът ще бъде слаб, в Източна България до умерен от изток-североизток. Температурите леко ще се повишат и максималните ще са между 31 и 36 градуса. В Шуменска област – около 32.
Над Черноморието също ще е слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Дневните температури ще са 27-30 градуса, а на морската вода – 27-27 градуса.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия623 новозаразени с COVID-19 в страната, в Шуменско са 8
Следваща статия„Волов” (Шумен) с победа, „Ботев” (Нови пазар) със загуба

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here