дом Здраве След пожара: Временен офис на БЛС-Шумен ще заработи до края на януари

След пожара: Временен офис на БЛС-Шумен ще заработи до края на януари

0
ДЯЛ

Да бъде ремонтирано помещение, намиращо се на първия етаж в МБАЛ – Шумен, за временен офис на Районната лекарска колегия. Това е решил единодушно на заседание днес Управителният съвет на организацията, съобщи за 24shumen.com нейният председател д-р Красимир Симеонов. Гласувани са необходимите средства и е намерена фирма, която да извърши бързо необходимите дейности. Временният офис ще се помещава в неизползваемо сега помещение на бившата физиотерапия, предоставено от ръководството на болницата.
Очаква се ремонтът да завърши до края на януари.
Офисът на Районната колегия на БЛС-Шумен, който се намираше в сграда в двора на болницата, изгоря на 17 ноември 2020 г. При пожара бяха унищожени всички хартиени досиета на лекари, част от които няма как да бъдат възстановени. С това се загуби историята на лекари, които са дали много от живота си на медицината, отбеляза д-р Симеонов. Това обаче няма да попречи на обслужването на членовете на Районната лекарска колегия в Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКметът на Нови пазар Георги Георгиев с благодарност към дарителите на Общината
Следваща статияАПИ: Шофьорите да тръгват с автомобили, подготвени за зимни условия!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here