дом Общество Силна градушка се изсипа над преславското село Кочово

Силна градушка се изсипа над преславското село Кочово

0
ДЯЛ

Градушка с големина на лешник се изсипа над преславското село Кочово. Това съобщи за 24shumen.com кметът на населеното място Гюсюм Апти.

В началото бурята започнала със силен дъжд. После се изсипали и ледените зърна.

На места в селото е паднала само градушка, а някъде ледените зърна били примесени и с дъжд. Градоносните облаци се излели над селото на три пъти, като вторият валеж продължил около 10-15 минути. „Всичко беше засипано с ледени зърна. В съседните села и Велики Преслав не е паднала градушка“, каза още Гюсюм Апти.

В резултат на днешните валежи земеделската продукция в района е унищожена на 100%.
До момента няма информация за увредена инфраструктура.
Автор на снимките: Гюсюм Апти
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДеца почистиха паркинга на „Кьошковете“
Следваща статияСИДП: Не пипайте малките сърнета и еленчета, те не са изоставени!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here