дом Криминале Сигнали за паднали дървета засипаха Пожарната в Шумен

Сигнали за паднали дървета засипаха Пожарната в Шумен

0
ДЯЛ

След разразилата се буря в Шумен, пожарната е отреагирала на множество сигнали за паднали дървета. В 07.14 часа вчера бил получен сигнал за паднало дърво по пътя за Хиподрума. Пристигналият на място екип нарязал и отстранил дървото от пътното платно и обезопасил участъка за преминаващите автомобили.
По-късно в 08.48 часа вчера било съобщено, че на ул.“Марица“ 14 в Шумен е паднало дърво върху пътното платно.
Малко след 10.20 часа вчера екип е оказал съдействие за разчистване на паднало дърво на пътното платно до сектор „Пътна полиция“ в Шумен. Веднага след това било разчистено и паднало дърво на пътя по ул.“Университетска“ в града.
В 11.45 часа било получено съобщение за паднало дърво върху пътното платно на Шуменското плато. Час по-късно екип е оказал техническа помощ след получен сигнал за висящо пано на тераса на трети етаж на ул.“Ген, Драгомиров“ в Шумен.
В 17.45 часа дежурен екип от районната служба в Шумен е реагирал на сигнал за паднал клон върху пътното платно на ул.“Съединение“ 30.
Получен е и сигнал, в който е съобщено, че от апартамент на осми етаж ул.“Стара планина“ в Шумен има опасно надвиснала ламарина. Екипът е оказал техническа помощ.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия125-и рожден ден празнуват ловците и рибарите от „Сокол“
Следваща статияГорящ гараж вдигна на крак огнеборци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here