дом Култура Сесията на общинския фонд „Култура“ е обявена, направления за проекти са три

Сесията на общинския фонд „Култура“ е обявена, направления за проекти са три

0
ДЯЛ

Общинският фонд „Култура“ в Шумен обяви една сесия с три направления за кандидатстване с проекти през настоящата 2017-та година. Решението е на Управителния съвет на фонда, като общата сума е 55 700 лева.
Направленията за кандидатстване са: Художествено-творчески и издателски дейности, Детски и младежки културни дейности и Концепции за художествено-архитектурни решения на площадни пространства, ифраструктура и паметници на културата. Последното направление се отнася за облагородяване на кръгови кръстовища
(пл.„България“, ул. „Осми март“, бул. „Ришки проход“, „Седми километър“, „Индустриална зона“, ул. „Невен“, площади – „Кристал“ и „Възраждане“).
Документите за кандидатстване ще се приемат на два етапа в зала 358 на Община Шумен. По първите две направления,„Художествено-творчески и издателски дейности“ и „Детски и младежки културни дейности“, кандидатурите трябва да бъдат внесени до 16:00 ч. на 14.07.2017г.
За направление „Концепции за художествено-архитектурни решения на площадни пространства, инфраструктура и паметници на културата“ срокът е до 16:00 ч. на 28.07.2017 г.
На снимката: Ивайло Цанев, старши експерт в Община Шумен
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЩе изхвърляме стара техника и други едрогабаритни вехтории по график
Следваща статияПърво в 24shumen.com: 27-годишен мъж скочи от 6-ия етаж на жилищен блок, лекарите не успяха да го спасят (обновена)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here