дом Спорт „Светкавица“ (Търговище) с класически резултат срещу „Ботев“ (Нови пазар)

„Светкавица“ (Търговище) с класически резултат срещу „Ботев“ (Нови пазар)

0
ДЯЛ
Снимка: Салим Салих

Футболистите на „Светкавица“ (Търговище) победиха с класическото 3:0 гостите от „Ботев“ (Нови пазар) в среща от ХХVII-ми кръг на Североизточна Трета лига. Двубоят се игра на градския стадион „Димитър Бурков“ при ветровито време и малобройна публика. За „мълниеносците“ това бе поредната 17-та победа от началото на първенството, която ги утвърждава на трето място в класирането. Въпреки игровото предимство на търговищенци гол във вратата на „Ботев“(Нови пазар) падна едва в 30-та мин. на мача. Станислав Иванов с глава от близко разстояние простреля вратата на Евгени Иванов за 1:0. До края на полувремето още две-три изгодни за гол ситуации пропуснаха нападателите на „Светкавица“(Търговище).
През втората част „мълниеносците“ отново бяха по-активни на футболния терен. В 60-та мин. Георги Димитров удвои преднината на домакините, след като насочи неспасяемо топката до лявата греда на новопазарчани. Десетина минути след това Станислав Иванов отново с глава оформи крайното 3:0. Въпреки коректната игра на двата отбора четирима футболисти на „Светкавица“ (Търговище) получиха контузии и не можаха да продължат до края мача. На техни места в игра влязоха млади футболисти от юношеските формации на клуба, на които треньорското ръководство ще се разчита в следващото първенство.
В следващия кръг „Светкавица“ (Търговище) почина и няма да прибави нищо към актива си, докато „Ботев“ (Нови пазар) приема у дома „Черноломец“ (Попово).
На снимката: Тимът на Светкавица
Салим Салих
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНова услуга предлага РБ „Стилиян Чилингиров”-Шумен
Следваща статияГеорги Христов с взривяващ от емоция концерт-спектакъл в „Арена Шумен“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here