дом Пътища Румънски тираджия закъса на пътя Шумен – Силистра, АПИ спира движението на...

Румънски тираджия закъса на пътя Шумен – Силистра, АПИ спира движението на тирове

0
ДЯЛ

Румънски тир без вериги затруднява движението по главния път Шумен – Силистра, в района на Хитрино, съобщиха от Областното пътно управление в Шумен. Навявания има по откритите места в районите на селата Тимарево, Хитрино, Пристое, Радко Димитриево и Ивански. Към момента в Шуменско няма затворени пътища, движението се осъществява при зимни условия. Цялата налична техника е на обход. За да бъдат избегнати подобни инциденти, от Агенция „Пътна инфраструктура“ ограничиха движението на МПС над 3,5 тона по път I-2 Русе – Разград – Шумен. Поради влошените метеорологични условия МПС над 12 тона няма да бъдат допускани по път I-7 Шумен – Силистра и по Обзорски проход.
Ограничено е движението на товарни автомобили над 12 тона и по път II-73 Шумен – Карнобат през Ришки проход.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВнимание, шофьори! Спирайте само от дясната страна на платното, не затруднявайте снегопочистващите машини
Следваща статияНяма бедстващи хора на територията на област Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here