дом Други Родители с подписка за ремонт на ясла, общински съветник внесе докладна с...

Родители с подписка за ремонт на ясла, общински съветник внесе докладна с искането им

1
ДЯЛ

Родители на деца, посещаващи детска ясла №5 – „Буратино” събраха подписка, с която настояват незабавно да бъде извършен ремонт на детското заведение.

Те искат да бъдат подменени плочките пред яслата, както и да бъде направен цялостен ремонт на фасадата на сградата, която е в окаяно състояние.

Общинският съветник Веселин Пенчев внесе докладна до Общински съвет, с която подкрепя родителите.
Ето за какво настоява лидерът на БСП в Шумен:
Във връзка с приемането на Бюджета на община Шумен, родителите на деца, записани в детска ясла № 5 „Буратино“ ми представиха подписка, с която настояват в детската ясла да бъде извършен ремонт на тротоарните настилки в яслата и на фасадата на сграда. Видно от приложените снимки, тротоарната настилка в двора на детската ясла е силно компрометирана, стълбите пред входа на сградата на детската ясла са почти разрушени, а от фасадата на сградата се отделят и падат части от мазилката и бетона на козирки и тераси. Всичко това налага да се вземат спешни мерки по извършване на ремонт на посочените части, тъй като състоянието на сградата в момента застрашава живота и здравето на децата, родителите и персонала в градината. Поради факта, че за ремонта е необходимо да се заделят средства, считам, че този въпрос следва да се разгледа в рамките на дискусиите по бюджета на общината. Устно съм поставил въпроса и същия е разгледан от ПК „ПООР“ и ПК „БФ“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗаконопроектът за Великите стари столици влиза в пленарна зала
Следваща статияТокът няма да поскъпва, засега

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here